Apurahat

Hämeen Heimoliiton säätiön ensimmäinen apurahahaku on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille hämäläisille yhteisöille.Avustuksin saajille ilmoitetaan avustuksesta lokakuun loppuun mennessä.

Pahoittelemme joillakin käyttäjille ilmenneitä teknisiä ongelmia hakulomakkeen kanssa, ne tullaan korjaamaan. Palautteen perusteella haluamme myös parantaa lomakkeen käytettävyyttä.

Apurahoja jaetaan hämäläiseen kotiseututyöhön. Avustettavia kohteita voivat olla esimerkiksi tapahtumat, julkaisut, perinteen keruu ja tallentaminen sekä museoiden ja kulttuurikohteiden ylläpito ja kehittäminen. Avustuksia myönnetään oikeustoimikelpoisille yhteisöille.

Apurahojen haku tapahtuu ainoastaan hakuaikana sivujen lomakkeella rekisteröitymällä alla olevasta linkistä käyttäjäksi tai sisäänkirjautumalla aiemmin luodulla tunnuksella. Muita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja: saatio@hhls.fi

Hakemuksen tietosisältö muodostaa tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilörekisterin, jota Hämeen Heimoliiton Säätiö ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää tietosuojaselosteesta.